•  Gratis verzending vanaf €10,-
  •  Veilig betalen
  •  Snelle levering
  •  14 dagen bedenktermijn

Verzending en bezorging


Verzendkosten - Gratis verzending binnen Nederland, België en Luxemburg
Wanneer de waarde van uw bestelling meer is dan € 10,- , wordt deze gratis verzonden binnen Nederland, België of Luxemburg. Is de waarde van uw bestelling lager? Dan worden de exacte verzendkosten vermeld tijdens het afronden van uw bestelling.


Levertijd
streeft ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Wanneer u uw bestelling op werkdagen vóór 17.00u plaatst, dan zal deze (indien voorradig) nog dezelfde dag verstuurd worden. Dit geldt alleen wanneer u kiest voor één van de volgende betaalmethoden: iDeal, PayPal, Bancontact, Creditcard of Afterpay. Betaalt u per overschrijving dan zal de verwerkingstijd 1 tot 3 werkdagen bedragen. Bestellingen geplaatst na 17.00u, in het weekend en op feestdagen zullen de eerst volgende werkdag verwerkt worden.

Sommige producten in ons assortiment zijn niet direct leverbaar, denk aan maatwerk producten of tijdelijk niet voorradige artikelen. De verwachtte levertijd staat altijd duidelijk aangegeven bij ieder product. Wij dragen er zorg voor om de vernoemde levertijd zo strikt mogelijk na te leven.


Bezorging
Voor de bezorging van bestellingen maken wij gebruik van 2 verschillende bezorgdiensten. Kleine pakketten worden verzonden met DHL en grote zendingen worden door een transportbedrijf afgeleverd. U ontvangt een e-mail van ons op de dag dat uw bestelling verzonden wordt. In deze e-mail leest u door welke bezorgdienst uw pakket geleverd zal worden.

DHL verzendingBezorging door DHL
Heeft uw pakket goed handelbare afmetingen zoals een bureaustoel of een stuurslot, dan zal deze in de regel verstuurd worden met DHL. Dit is een landelijke bezorgdienst met een zeer goede reputatie.

In de onderstaande tabel kunt u zien wanneer u uw pakket kunt verwachten.

Voor 17.00u besteld op 1e bezorgpoging 2e bezorgpoging
Maandag Dinsdag Woensdag
Dinsdag Woensdag Donderdag
Woensdag Donderdag Vrijdag
Donderdag Vrijdag Maandag
Vrijdag Maandag Dinsdag
Weekend Dinsdag Woensdag


Bezorging door een transportbedrijf

Heeft uw pakket grotere afmetingen, zoals een groot whiteboard, trapleuningen of zware rubber rollen, dan zal het door een transportbedrijf geleverd worden. Wij nemen in de meeste gevallen telefonisch contact met u op om een bezorgdag af te spreken.


De zending traceren
Voorafgaand aan de levering van uw bestelling ontvangt u per e-mail een link om de zending te kunnen traceren.

Levering door DHL
Op de dag dat wij uw bestelling verzenden, ontvangt u vanuit ons een e-mail met een trackingnummer. Op de website van DHL kunt u aan de hand van uw trackingnummer zien op welke dag de bezorging van het pakket zal plaatsvinden. Vaak wordt er ook een tijdvak aangegeven. Het kan tot 24 uur na ontvangst van het trackingnummer duren voordat er informatie over de zending zichtbaar is.

Levering door een transportbedrijf
Op de avond voorafgaand aan het aflevermoment ontvangt u een e-mail vanuit het transportbedrijf met daarin een link naar de website www.aflevertijdstip.nl. Op de dag van bezorging vanaf 7.00u kunt u op die website zien in welk tijdvak de bezorging plaats zal vinden.